Vanlı halterciler iddialı

Güncelleme Tarihi:

Vanlı halterciler iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 11:17

Vanlı halterciler iddialı

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ /VAN,(DHA) -VAN'lı halterciler 24-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çorum'da yapılacak olan gençler 23 yaş altı Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Ferdi Sporlar Merkezi Halter Salonunda antrenör Cihan Ertunç, gözetiminde antrenmanlarına devam eden halterciler şampiyonadan madalyalarla dönmek istiyor.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde 397 lisanslı,101 faal sporcu ile yaz spor okullarının devam ettiğini belirten, antrenör Cihan Ertunç, amaçlarının ülke genelinde ücretsiz olarak başlatılan Van'da ise 26 farklı branşta yürütülen yaz spor okulları projesine kayıt yaptıran öğrencileri hedeflerine ulaştırmak olduğunu söyledi. Ertunç, "Bu yıl il müdürlüğümüzün organizesinde yapılan halter il birinciliği yarışmaları sonunda birçok sporcumuz kendi yaş ve kilolarında başarılarını sergileyerek federasyonumuz tarafından yapılacak yarışmalara katılmaya hak kazandılar. Bu yarışmalarda başarılı olan sporcularımız il müdürlüğümüzün destekleriyle yeni ekipman ve malzemeler ile Edremit ilçemizde bulunan Nur Tatar Spor Salonunda haftalık düzenli çalışmalarına devam ediyorlar. "dedi.

Milli antrenör Cihan Ertunç, desteklerinden dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç'a da teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!