Vanlı boksör Litvanya’dan ikincilik madalyası ile döndü

Güncelleme Tarihi:

Vanlı boksör Litvanya’dan ikincilik madalyası ile döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 12:53

Vanlı boksör Litvanya’dan ikincilik madalyası ile döndü

Haberin Devamı

VAN-(DHA) - TÜRKİYE Boks Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve Litvanya’nın Vilnus şehrinde düzenlenen Uluslararası Gençler Donas Poznıakas Boks Turnuvasına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Boksörü Azad Demirhan, 52 kiloda ikincilik madalyasının sahibi oldu.



Uluslararası Gençler Donas Poznıakas Boks Turnuvası, Litvanya'nın Vilnus şehrinde gerçekleştirildi. 24 ülkeden 167 boksörün 10 farklı sıklette mücadele etteği turnuvada, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı sporcularından Azad Demirhan, 52 kiloda Türkiye'ye Gümüş Madalya kazandırdı. Milli Boks Antrenörü Ayhan Öz, Uluslararası Gençler Donas Poznıakas Boks Turnuvasına Van adına 3 sporcu ile katıldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Federasyonlarımız tarafından bu müsabakaların olması hem bizler için hem sporcularımız içinde çok güzel. Farklı turnuvalarda yeteneklerimizi sergileyerek büyük başarılarla ilimizin adını duyurmak bizleri çok mutlu ediyor. Aldığımız ikincilik madalyası ile bizlere mutlulukların en güzelini yaşatan sporcumuz Azad Demirhan’ı bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah sporcumuz ile bundan sonraki hedefimiz 2016 Rio Olimpiyat Seçmelerinde en güzel başarılara imza atmakır"



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!