Van'dan Yılmaz Erdoğan'a çağrı

Güncelleme Tarihi:

Vandan Yılmaz Erdoğana çağrı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 17:04

Van'dan Yılmaz Erdoğan'a çağrı

Haberin Devamı

Gülay KUYUCU- Orhan AŞAN/VAN, (DHA ) - VAN'ın Gevaş Belediyesi tarafından geçen yıl ilk kez yapılan 'Vizontele Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği'nin bu yıl ikincisi düzenlenecek. İlçede çektiği Vizontele filminde 'Deli Emin' karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'a da Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan çağrı yaparak, "Memleketin bütün delileri ve delice dünyaya bakan insanlar olarak Yılmaz hocayı da bu yıl hep birlikte pedalları çevirmeye bekliyoruz" dedi.
Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Vizontele Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği' ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Etkinliğin 20 Mayıs'ta başlayacağını belirten Başkan Hakan, Vizontele filminin çekildiği Gevaş İlçesi'nde düzenleyecekleri 'Vizontele Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği' ile amaçlarının doğayla bütünleşmek olduğunu söyledi. Başkan Hakan, "Amacımız biraz doğa ile bütünleşmek ve Deli Emin karakterindeki o temiz duygularla, onun gözlüğüyle, gözüyle dünyaya bakabilmek, doğayla bütünleşmek ve biraz mutlu olmak. O noktada hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.
ETKİNLİKLER BİSİKLETLE SINIRLI DEĞİL
Düzenleyecekleri etkinlikte bu yıl Artos Dağı tırmanışının da olduğunu anlatan Hakan, "Malumunuz Vizontele filminde Artos Dağı'na tırmanış vardı. Televizyon Artos'a çıkartılır. Biz de bu yıl Gevaş'ımızın hemen arkasındaki o güzel dağımıza Doğa Sporları Kulübü ile birlikte yürüyüş yapacağız. Yine bisiklet parkurlarımız olacak. İlk parkuru hep beraber pedal çevirerek tamamlayacağız. Bu yıl geçen yıllarda olduğu gibi yamaç paraşütü etkinliğimiz de olacak ve bunun haricinde akşamda yerel sanatçıların katılacağı konserle, halaylarla, türkülerle etkinliğimizi sonlandıracağız" dedi.
YILMAZ ERDOĞAN'A DAVET
Mutlu olmak için bu tür etkinliklerin yapılması gerektiğini belirten Başkan Hakan, "Ben Gevaş'ın doğasını, güzelliğini, Artosu ve Deli Emin'in o güzel yüreğini hissetmek isteyen bütün delileri Gevaş'a davet ediyorum. Ben Deli Emin ismini, Vizonteleyi kullanmamıza izin verdiklerinden dolayı Vizonteleye, BKM ekibine ve kıymetli Yılmaz Erdoğan hocama da teşekkür ediyorum. Onların katkıları çok önemli. Yılmaz Erdoğan Hoca geçen yıl gelemedi fakat bu yıl bekliyoruz. Memleketin bütün delileri olarak, delice dünyaya bakan insanlar olarak Yılmaz hocayı bu yıl hep birlikte pedalları çevirmeye bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!