Van'da, oda başkanlarıyla ulaşım toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Vanda, oda başkanlarıyla ulaşım toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 16:00

Van'da, oda başkanlarıyla ulaşım toplantısı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, kentteki oda başkanları ve halk otobüsleri temsilcileri ile istişare toplantısı düzenlendi.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Tuğrul, Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Murat Yazlık, yardımcıları Emin Acar ve Salih İpek ile ilgili daire başkanları katıldı.Toplantıda toplu taşımada yaşanan değişim ve döşümle ilgili istişare edilirken, yaşanan sorun ve çözüm önerileri Genel Sekreter Yalçın’a iletildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın,Van Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda bir devrim yaptıklarını belirterek,“Van ulaşımında bir devrim yaparak elektronik ücret toplama sistemini başlattık. Bugün de toplu taşıma da yaşanan bu değişim ve dönüşüm ile sonrasında gündeme gelen kimi sorunları ve gelecekle ilgili konuları konuştuk. Bizleri ziyaret eden ve bu konuları bizlerle istişare eden Oda başkanlarımıza ve halk otobüsleri temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah yaşanan sorunları kısa sürede bertaraf ederek, hep birlikte halkımıza daha kaliteli ve konforlu bir toplu ulaşım hizmeti sunacağız."dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!