Van’da modifiyeli araba fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Van’da modifiyeli araba fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 13:45

Van’da modifiyeli araba fuarı açıldı

Haberin Devamı

Murat ÇAĞLAR/VAN, (DHA) - VAN'da modifiyeli araba tutkunları tarafından fuar düzenlendi. Van'da modifiyeli araçlara ilginin yüksek olduğunu belirten Fuar Organisazyonu yetkilisi Turgay Uray, terör olaylarına rağmen bu kentte güzel şeylerin de yaşandığını göstermek amacıyla bu fuarı düzenlediklerini söyledi. 
Yalın Çağrı Çalışkan ve Turgay Uray isimli gençler tarafından organize edilen ve bir gün sürecek Modifiyeli Araba Fuarı, Van Ticaret ve Sanayi Odası bahçesinde açıldı. 17 Ağustos gecesi teröristlerin bomba yüklü araçla sandırdığı ve 2’si polis 4 kişinin yaşamını yitirdiği 2 Nisan Polis Merkezi’nin yaklaşık 100 metre ilerisinde yapılan, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve bir birinden farklı tarzda modifiye edilen arabalar, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Vosvos’tan Mercedes’e kadar birçok aracın sergilendiği fuarda en çok dikkat çeken ise, Türkiye haritası üzerine ‘Şehitler Ölmez’ yazısı yer alan modifiyeli otomobil oldu. Fuarın gün boyu açık kalacağını belirten Fuar Organisazyonu yetkilisi Yalın Çağrı Çalışkan, şöyle dedi:
"Amacımız; birlik ve beraberliği sağlayarak bu işi yapanları bir çatı altında toplamak. Şenlik havasında geçen fuarı önümüzdeki yıllarda da yapacağız. Van’da modifiyeli araçlara ilgi hayli yüksek. Tek sıkıntımız modifiye için gerekli parçaları dışarıda temin ediyoruz. Bu da bize araç sahiplerine büyük sıkıntı veriyor."
Modifiyeli araç sahipleriyle keyifli zaman geçirmek ve birlik beraberliği sağlamak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyleyen Turgay Uray "Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımızı herkese göstermek istiyoruz. Yaşanan terör olaylarına rağmen bu kentte güzel şeylerinde yaşandığını göstermek amacıyla bu fuarı açtık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!