Van'da 'Kışa Hazırlık' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Vanda Kışa Hazırlık toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 16:25

Van'da 'Kışa Hazırlık' toplantısı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, kış aylarını sorunsuz geçirmek ve şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için toplantı yaptı. Toplantıda, karla mücadele konusunda alınacak tedbirler, eksiklikler ve ihtiyaç hissedilen konularda, gerekli koordinasyonun sağlanması konuları ele alındı.
Van Büyükşehir Belediye toplantı salonunda,  kış hazırlık değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Yol Yapım ve  Onarım, Temizlik İşleri Daire Başkanlıkları  ile kent merkezinde bulunan ilgili kurumların şantiye şefleri katıldı.Toplantıda, kış ayında karla mücadelenin daha etkin ve sorunsuz yürütülmesi için kriz masası oluşturulurken, 2017-2018 karla mücadele çalışmalarında  yapılacak hazırlıklar, malzeme ekipman, güzergahlar, ilçe belediyeleri ile koordinasyon konuları ele alındı.
Toplantı ile ilgili açıklama yapan Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Cem Bartın, “Toplantıda, 2017-2018 karla mücadele döneminde herhangi bir sıkıntıya mahal vermemek için,  alacağımız önlemleri ele aldık. Ayrıca karla mücadele programımızı oluşturarak, ilçelerimizde ve kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımıza daha etkin bir şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz. Her yıl yapılan bu toplantıyı erkenden yaparak hazırlıklarımızı başlattık." dedi
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!