Van'da çalışmaları engelleyen direkler kaldırılıyor  

Güncelleme Tarihi:

Vanda çalışmaları engelleyen direkler kaldırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 15:56

Van'da çalışmaları engelleyen direkler kaldırılıyor  

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, caddelerdeki trafik ve yaya akışını engelleyen, elektrik ve telefon direklerini kaldırıyor. 

Van Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi ile Fen işleri Dairesi Başkanlığı tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız  devam ediyor. Çalışma kapsamında yol genişliği 20 metreye çıkarılırken, caddelere kavşaklar yapıyor.Yol ve asfalt çalışmalarının yapıldığı caddelerde, trafik akışını engelleyen telefon ve elektrik direkleri kadırılıyor.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatlarlarıyla devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, çalışmaları büyük ölçüde etkileyen elektrik ve telefon direklerinin kaldırılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Tamer, Yaklaşık 4.5 kilometre uzunluğundaki Hasanbey Caddesi’nin kentin en eski mahallerinden biri olan Şabaniye Mahallesi’nde yer aldığını belirterek, “ Burada genişletme ve asfalt çalışmasının yanı sıra, Ulaşım Dairesi Başkanlığımız da Şabaniye Mezarlığı'nın bulunduğu beş yolun bağlantı noktası ile Ferit Melen İlköğretim Okulunun olduğu dört yolun bağlantı noktasında kavşak düzenlemesi yapıyoruz. Caddemizin bir kısmını asfaltladık. Hava şartları el verdiği sürece çalışmaların devam edeceği caddemizde sağlı sollu kaldırım çalışması da yapacağız. Sayın Valimizin talimatlarıyla yolun ışıklandırılması da yapılacakö dedi

 Tamer, çalışmaların tamamlanmasıyla caddenin son derece ferah ve modern bir yapıya kavuşacağını belirtirken, cadde üzerindeki arsaylarını hibe edip çalışmalarına destek veren vatandaşlara da teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!