Van'da Besyo kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

Vanda Besyo kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:36

Van'da Besyo kursları başladı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) kurslarına katılan 250 öğrenci, salon sporları ile yenenek sınavlarına hazırlanıyor.

Van'da 15 Mart'ta saha sporlarıyla başlayan BESYO kursları, yetenek sınavlarına hazırlanan yaklaşık 250 öğrenciyi ağırlıyor. Tuşba ilçesindeki İskele Yatılı Bölge Okulu Spor salonunda start alan salon sporları eğitimleri, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tevfik Tepe'nin katıldığı programla başladı.
Kursa katılan öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri mini bir gösteri ile program başladı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.
Yalçın,"İnsana çalıştığının karşılığı vardır. Ne kadar çalışırsanız, o kadar başarılı olursunuz. Ben de, sanat okulu öğretmenliği yaptım. Gençlerle ilgili bir çok konuya da vakıfım. Onun için gençliğin ve çalışmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Sizler, her şeye rağmen burada çalışıyorsunuz. O yüzden sizleri tebrik ediyorum. Sizlere Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'nun da selamlarını getirdim. Hepinize başarılar diliyorum."dedi.
Mart ayında saha sporları ile startı verilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlık kursları, Ağustos ayına kadar salon sporları ile devam edileceği belirtildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!