Van'da Alt Yapı Koordinasyon Merkezi toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Vanda Alt Yapı Koordinasyon Merkezi toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 11:07

Van'da Alt Yapı Koordinasyon Merkezi toplantısı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi'nın, 2018 yılının ilk genel kurul toplantısını yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Alt Yapı Koordinasyon Merkezi  ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Başkanlığı Şube Müdürü Serdar Tarhan, Altyapı yatırım kuruluşları, İlçe Belediyelerinin birim müdürleri katıldı. AYKOME 2018 yılı ilk genel kurul toplantısında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, kentte yapılacak kazıların koordineli bir şekilde ilerlemesi için kurum ve kuruluşların uyum içinde çalışmaları gerektiğini, aynı ahengin devam etmesi gerektiğini ve koordineli çalışmanın kente yarar sağlayacağını söyledi.

Toplantıda, kamu zararının oluşmaması için 2017 yılı birim fiyatları revize edilip kabulü sağlanırken, kentte yapılacak yatırımların önüne geçilmemek adına birim fiyatlarının artırılmaması kararlaştırıldı.

Alınan kararların ardından toplantıya katılan birim müdürleri ile altyapı yatırım kuruluşları, kurula görüş ve önerilerini bildirirken toplantı soru-cevap şeklinde son buldu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!