Van Valisi, Özalplı vatandaşlarla iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Van Valisi, Özalplı vatandaşlarla iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 10:34

Van Valisi, Özalplı vatandaşlarla iftar yaptı

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN, (DHA)- VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Özalp ilçesi Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla iftarını yaptı.
 
 İftar programına, Van Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Zorluoğlu'nun yanı sıra, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Mehmet Suat Ekici ve vatandaşlar katıldı.
İftar programında konuşan Vali Zorluoğlu,İl ve ilçe Belediyeleri olarak iftar programlarının yanı sıra çeşitli etkinliklerin de düzenlendiğini belirterek,"Ramazan etkinlik alanımızın yanı sıra, yine Büyükşehir Belediyesi olarak her gün bir mahallemizde iftar tırımızla vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Özalp ilçemizde  olduğu gibi Tuşba’da, Edremit’te, İpekyolu’nda, Erciş'te, Çaldıran’da, Saray’da. Tüm Van genelinde burada gördüğümüz güzellikleri her akşam ilçelerimizdeki mülki amirlerimiz, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle, hep birlikte iftar açarak yaşıyoruz. Bu huzur ortamı devam ettiği sürece, sizler kendi çocuklarınızın geleceğine sahip çıktığınız müddetçe, Allah’ın izniyle hiç bir güç bizim sırtımızı yere getiremez. Son 1 yılda yaptığımız ve bir çoğunuzun şahit olduğu belediye hizmetleri, mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar, inşallah daha da fazlasıyla devam edecek. Yeterki;  bizler birbirimize destek olalım, devletimize destek olalım ve huzurumuza sahip çıkalım. Hizmetler, devletimizden sizin ayaklarınıza kadar getiriliyor ve getirilmeye devam edecek."dedi.
 Vali Zorluoğlu, iftar programının ardından bir süre önce vefat eden  82 yaşındaki Şükriye Kul’un yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!