van Persie'yi kazandıran 10 dakika!

Güncelleme Tarihi:

van Persieyi kazandıran 10 dakika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 23:23

Oyuncusu ile milli maç arasında toplantı yapan Pereira, kendi yöntemini ona da önerip “Ülkene git, durumunu değerlendir” dedi. Dönüşte bambaşka bir Van Persie vardı.

Haberin Devamı

F.Bahçe’de Van Persie ve Pereira arasında uzun zamandır devam eden buzların nasıl eridiği merak konusuydu. Mersin maçında oyundan çıkarken ikilinin arasındaki samimi görüntülerin perde arkasında neler vardı? Hollandalı yıldızın bu değişimi nasıl gerçekleşti? 

Bu soruların yanıtı için çok değil, 10 gün öncesine dönelim. Van Persie çok uzun bir süre sonra ilk kez milli takıma alınmamıştı. Bu tercihle adeta yıkılmıştı.

van Persieyi kazandıran 10 dakika

‘ENGELLERİ DÜŞÜN...’

Önceki hafta milli maç arasında Pereira, Hollandalı’yı odasına çağırdı ve moralsiz oyuncusuna şöyle dedi: “Üzgünsün biliyorum. Senin bu durumdan kurtulman için farklı bir ortama ihtiyacın var. Sana 1 gün fazla izin veriyorum. Şimdi buradan çıkınca aileni al ve Hollanda’ya git... Oradaki çevrenle birlikte ol. Hangi zorluklarla karşılaştığını, hangi engelleri aştığını düşün. Nasıl mücadele ettiğini hatırla... Ben en zor anlarımda bunu yaparım ve çok iyi gelir... Senin için de iyi olacak, göreceksin.”

Haberin Devamı

van Persieyi kazandıran 10 dakika

ÜLKESİNDE TOPARLANDI, DÖNDÜ GOLÜNÜ ATTI

Van Persie soğuk olduğu hocasının bu sözlerine hem şaşırmış, hem mutlu olmuştu. Ailesini aldı ve Hollanda’ya gitti. Yaptığı değerlendirme çok iyi gelmişti. Bambaşka bir kimlik ve pozitif bir hava ile Samandıra’ya döndü. Takım arkadaşları tarafından da çok iyi şekilde karşılanan Hollandalı yıldız, yapılan şakalar, aldığı yemek davetleriyle iyice morallendi. Bir de Mersin maçında gol atınca havası tamamen yerine getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!