'Van Persie'yi geri verin!'

Güncelleme Tarihi:

Van Persieyi geri verin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2015 00:09

Manchester United'ın gol yollarında etkisiz kalması büyük bir sürprize yol açtı. Kırmızı Şeytanlar'ın taraftarları, Fenerbahçe'ye satılan Robin van Persie'nin geri dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

Haberin Devamı

Premier Lig'de sahasında Newcastle United karşısında gösterdiği performansla vasatı aşamayan Manchester United'da, 0-0 biten maç sonrası taraftarlar, Robin van Persie'nin eksikliğini hissettikleri konusunda ortak kanıya vardı.

Sosyal medyada Hollandalı futbolcuyu mesaj yağmuruna tutan United taraftarları, eski golcülerinin satılmasına olan kızgınlıklarını dile getirdiler.

Van Persieyi geri verin
BILIC'E DARBE ÜSTÜNE DARBE!

FENERBAHÇE TARAFTARI 100 MİLYON EURO İSTİYOR!
Bu durumu fırsat bilen Fenerbahçeliler, Manchester United taraftarının Van Persie hakkında yazdığı mesajlara eğlenceli karşılıklar veriyor.

Kimisi, "Van Persie'yi geri istiyorsanız, 100 milyon Euro bonservis getirin" derken, bazıları ise, "Size Emenike'yi verelim, Van Persie kadar iyidir" şeklinde yorum yaptı.

Van Persieyi geri verin
BAYERN MÜNİH TARİHİ BİR GOL YEDİ!

Haberin Devamı

GOLCÜ SORUNU YAŞIYORLAR
Manchester United'da, Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye satılması, Falcao ve Di Maria gibi yıldızların takımdan ayrılması sonrası oynadığı maçlarda üretkenlikte ve kadro derinliğinde sorun yaşaması, gelecekte United'ın daha çok başını ağrıtabilir. (mynet.com)

MANCHESTER UNITED TARAFTARLARININ ATTIĞI TWEET'LERDEN BAZILARI

Van Persieyi geri verin

'Lütfen geri dön'

Van Persieyi geri verin

'Satılmamalıydı'

Van Persieyi geri verin

'Seni özledik Van Persie'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!