Van kırsalında yaşan anneler Akdamar Adası'nı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Van kırsalında yaşan anneler Akdamar Adasını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 13:52

Van kırsalında yaşan anneler Akdamar Adası'nı gezdi

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN, (DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray ilçesinden gelen bir grup anne ve öğrenciye tekne turu yaptırıp, Akdamar Adası'nı gezdirdi. Anneler ve öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı,"Öğrenciler Van Gölü ile Buluşuyor" projesi kapsamında yaptığı etkinliğe, bu kez anneleri de dahil etti. Anneler günü nedeniyle Van'a getirilen 300 anne ve öğrenci, deniz otobüsleri ile mavi tura çıkarıldı. Yaklaşık 1 saatlik turun ardından anne ve çocukları tarihi Akdamar Adası'nı gezdi. Tarihi kiliseyi gezen ve anneleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.
 
Kızıyla birlikte ilk defa deniz otobüsüne bindiğini ve Akdamar Adasını gezdiğini belirten Tuğba İlhan, "Bahçesaray ilçesinden geldik. Valimize ve bizim için bu geziyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Kızımla birlikte geldik. Çok güzel bir gün yaşadık. Çok mutlu olduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi. Annesiyle beraber unutulmaz bir gün yaşadığını anlatan Ortaokul öğrencisi Aysel İlhan ise yetkililere  teşükkür etti. 

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!