Van Gogh’un doğum gününü kutladılar

100’üncü kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz ay İstanbul Modern’de açılan “Van Gogh Alive” sergisiyle kutlayan Abdi İbrahim İlaç Sanayi’nin yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, önceki gece Van Gogh’un doğum günü şerefine bir davet verdi.

Haberin Devamı

İstanbul Modern’deki davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Konuklar, ünlü ressamın eserlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Oto galeride defile

Beymen’in Borusan Oto’nun Süzer Plaza içinde bulunan Dolmabahçe şubesinde verdiği davet, otomobil ve moda tutkunlarını buluşturdu. Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili’nin sunum yaptığı mini defilede Beymen Kadın ve Academia koleksiyonlarının yanı sıra Celine’den Stella McCartney’e, Balenciaga’dan Balmain’e, Dior’dan Pucci’ye kadar pek çok markanın yeni sezon ürünleri BMW otomobilleri eşliğinde tanıtıldı.

Film rehberi

İstanbul’un kültür takviminde önemli yer tutan film festivallerini bir araya getiren Zero Film Festivalleri Rehberi, sinemaseverlerle buluştu. Kısa süre önce “Jameson Cult Film Club” adlı bir etkinlik düzenleyen Jameson Irish Whiskey’nin katkılarıyla hazırlanan rehber, Büyük Londra Oteli’nde tanıtıldı. Partiye kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Gezginlerin tercihi

Haberin Devamı

Park Hyatt Istanbul-Maçka Palas, turizm dünyasının güvenilir seyahat blog’u Tripadvisor tarafından ödüle layık görüldü. Otel, “2011 yılında seyahat edenlerin en çok tercih ettikleri otel” kategorisinde ödül aldı.

Eğlenceli günler

Mayotte Pub&Live Music’de eğlence hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamları Buzuki Orhan’ın performans sergilediği mekanda perşembeleri Soul Sensation, cumaları C.A.S.H. ile Murat Çekem ve cumartesileri de Sunrise sahne alıyor. Mayotte sahnesi pazar geceleri ise genç yetenek Bilal Karaman’a emanet.

Yazarın Tüm Yazıları