Van dayanışması

Güncelleme Tarihi:

Van dayanışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 00:00

Süper Lig kulüpleri, depremin vurduğu bölgeye yardım etmek için seferber oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, acil ihtiyaç duyulan binlerce parça kışlık giyeceği Van’a gönderecek. Samsunspor 50 bin lira bağışlarken, Trabzonspor da TS Club’ın 1 haftalık internet satışının gelirini aktaracak.

FUTBOL dünyası, Van’daki depremzedelere yardım etmek için seferber oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor başta olmak üzere çok sayıda Spor Toto Süper Lig kulübü, depremzedeler için yardım kampanyaları başlattı...

Beşiktaş Kulübü, depremden sonra zor  şartlar altında yaşamlarını sürdüren vatandaşların acil olarak ihtiyaç duyduğu 3 bin 500 parça çeşitli giyecek eşyasını, Van’a ulaştırması için Türk Kızılayı’nın Beşiktaş’taki şubesine teslim edecek.
Galatasaray Kulübü, bin adet battaniye, 4 ton gıda malzemesi ve 10 bin adet giyim eşyası bulunan bir TIR’ı yola çıkardı. TIR’da sarı kırmızılı yöneticilerden Sedat Doğan ve Emir Sarıgül de bulunuyor. Ayrıca, taraftarların göndereceği eşyalardan oluşan bir TIR da yarın Türk Telekom Arena’dan Van’a hareket edecek.

Fenerbahçe Kulübü, ilk etapta lisanslı ürünlerini üretip satan Fenerium’u harekete geçirerek, bölgeye acilen ulaştırılması gereken kışlık ürünleri gönderecek. Taraftar dernekleri de kendi aralarında yardım kampanyası başlattı.
Trabzonspor Kulübü, resmi ürün satış firması TS Club’ın internetten 1 hafta süreyle yapacağı satışın gelirini depremzedelere aktaracak.

Samsunspor Kulübü, Başbakanlık tarafından depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasına, 50 bin lira bağışta bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!