Van’da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Van’da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:30

VAN'DA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, kentin eğitimdeki başarı çıtasını artırmaya yönelik farklı birçok çalışma içerisinde olduklarını ve bunların en önemli ayağının ise projeler olacağını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin başkanlığında Van AR-GE Sürekli Eğitim Merkezi’nde 13 ilçe milli eğitim müdürünün katılımı ile toplantı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, periyodik olarak ilin eğitim öğretim sorunlarını yaptıkları toplantılarla ele aldıklarını belirterek, mevcut sorunların çözümüne yönelik yeni adımlar attıklarını söyledi. Yıl içerisinde eğitim öğretime yönelik projelerin öneminden söz eden Kırekin, bunun eğitime büyük katkılar sunacağını ifade etti.
İlçelerin eğitimle ilgili çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda ayrıca Van Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından yürütülen “Van İli Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Başarı Durumlarının Artırılması Projesi” kapsamında proje koordinatörü Hakan Durğun tarafından bir sunum yapıldı.
Toplantıda ayrıca 2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan ‘Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Projesi, Yazarlar Öğrencilerimizle Buluşuyor Projesi, Değerler Eğitimi Projesi, Erasmus Plus Programı, Dyned Uygulaması ve TÜBİTAK Projesi konularında açıklama yapılarak ilçelerde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi’nin kurulması ile ilgili bilgilendirme de yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!