Van’da Bitki Sağlığı Yıllık Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Van’da Bitki Sağlığı Yıllık Değerlendirme Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:28

VAN GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜ, BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2015 YILI BİTKİ SAĞLIĞI YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından 2015 Yılı Bitki Sağlığı Yıllık Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tuşba İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, yıl boyunca yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ercan Ünsal, ilçe müdürleri, il program sorumlusu Mühendis Kasım Mantaş ve görevli teknik elemanların katıldığı toplantıda, 2015 Yılı Bitki Sağlığı Uygulama Programı kapsamında yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar ele alınarak teknik çalışma konuları değerlendirildi. Başarıya ulaştırılan projelerin ayrıntılarından bahsedilmesinin ardından Kasım Mantaş tarafından mevzuatta yapılan değişikliklerle ilgili bilgi verildi. Bitki sağlığı faaliyetlerinin daha etkin uygulanabilmesi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantı, Bakanlıkça düzenlenecek olan ‘Bitki Sağlığı Değerlendirme’ ile ilgili 2015 Yılı Program Uygulamaları ve 2016 yılı program tekliflerinin görüşülmesi ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!