Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni başkanı Servet Yenitürk oldu

Güncelleme Tarihi:

Van Büyükşehir Belediyesporun yeni başkanı Servet Yenitürk oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 17:35

Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni başkanı Servet Yenitürk oldu

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN,(DHA)-TÜRKİYE Futbol Federasyonu(TFF) 3. Lig 2. grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor kulübünün gerçekleşen olağanüstü kongresinde,yönetim kurulu başkanlığına Servet Yenitürk seçildi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve grubundaki kötü gidişatı nedeniyle 22 Aralıkta kongreye gitme kararı alındı. Şahabbetin Özarslaner Spor tesislerinde gerçekleşen olağanüstü kongreye, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Vanspor delegeleri ve taraftarları katıldı.Saygı duruşunun ardınan kulübün faaliyet raporu okundu.Olağanüstü kongrede konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yalçın,spor kulüplerinin bir kentin ve her kesimin ortak paydası olduğunu belirtti.

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığına seçilen İş Adamı Servet Yenitürk ise, kendilerine bu göreve layık gören delegelere ve taraftarlara teşekkür etti.

Yenitürk,"Devraldığımız bu görev çok ağır bir görevdir. Bizleri hiç kimse davet etmedi. Bizler, kendi isteğimiz ile bizi bizden daha çok düşünen, Vanspor'u bizden daha çok düşünen Van Valimiz Murat Zorluoğlu ve Genel Sekreterlerin çabalarını gördükten sonra, iş adamları  ile bu işe varız dedik ve gönüllü olarak böylesi bir işin içine girdik. İş adamları olarak Vali Bey'e bu teklifi götürdük ve sonrasında bu görevi alabileceğimiz söyledik. Bu teklifimizi saygı ile karşıladılar. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar Vanspor'a emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevcut Yönetimimiz gerçekten zor bir görev almışlardı ve bu güne kadar geldiler. Bizler de bundan sonraki süreçte elimizden gelen her türlü çabayı, maddi ve manevi desteği sunacağız."dedi
Van Büyükşehir Belediyespor'un eski Kulüp Başkanı Abdullah Çalım görevi  İş Adamı Servet Yenitürk'e devrederken, Van Büyükşehir Belediyespor atkıı hediye etti.
FOTOĞRAFLI  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!