Vallahi gol hocam

Güncelleme Tarihi:

Vallahi gol hocam
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

72. dakikada kaleci Veysel'den söktüğü topu ağlara gönderen Elvir Baliç, hakem Mustafa Çulcu'nun faul gerekçesiyle golü saymamasını şaşkınlıkla karşıladı ve isyan etti.

Temponun son derece düşük olduğu Karabük-F.Bahçe maçının en önemli pozisyonu 72. dakikada yaşandı. Karabük ceza sahasında yaşanan karambolde, top bir anda kaleci Veysel ile Baliç arasında kaldı. Rakibinden daha atik davranan Veysel topu bloke etmek için plonjon yaptı. Ancak kalecinin tam olarak hakim olamadığı topu söküp alan Baliç, Veysel’den sıyrılıp meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Topun filelerle buluşmasının ardından ‘‘gol’’ diye ayağa fırlayan F.Bahçeliler'in sevincini, hakem Mustafa Çulcu'nun düdük sesi bozdu. Çulcu, kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle golü saymadı. Hakemin bu kararını şaşkınlıkla karşılayan Baliç, ‘‘Vallahi gol hocam. Ben faul yapmadım’’ diye seslendi. Ancak Baliç'in bu isyanı, Çulcu'yu kararından döndürmedi.

Tribünde kavga çıktı

Yenişehir Stadı'ndaki maç öncesi F.Bahçe ve Karabüksporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. Önce F.Bahçe taraftarlarını maça getiren otobüsler taşlandı ve camları kırıldı. Statta ise iki takım taraftarları birbirlerine yanan meşaleler attı. Yaralanan 3 F.Bahçeli

ve 1 Karabüklü taraftar Karabük SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri F.Bahçe tribünündeki 6 taraftarı alarak stat dışına çıkardı. Bu arada Karabüksporlu bazı yöneticiler ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında sözlü tartışma yaşandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!