Valizde saklanarak Türkiye'ye girmeye çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Valizde saklanarak Türkiyeye girmeye çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 16:39

Sarp Sınır Kapısından Türkiye'ye yaya olarak girmeye çalışan bir kişinin yanında taşıdığı valizde yapılan aramada, valizin içine gizlenerek ülkeye girmeye çalışan Gürcistan uyruklu bir kadın gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan'dan Türkiye'ye yaya olarak geçmek için Sarp Sınır Kapısı'na gelen Gürcistan uyruklu Z.Z'nin (25) hareketlerinden şüphelenmesi üzerine bu kişiyi takibe aldı. Kısa süreli takibin ardından gümrük içerisindeki polis noktasında pasaport işlemlerini tamamlayarak elindeki valizi sürükleyen Z.Z'yi yolcu salonunda durduran ekipler, şüpheliyi yanındaki valizle arama kabinine götürdü.

İŞTE KARE KARE YAŞANAN O ANLAR / FOTO GALERİ

Zanlının yanındaki valizi açan ekipler, valizin içinde cenin pozisyonunda durmuş bir kadına rastladı. Söz konusu kadının kimliğini belirleyen ekipler, bu kişinin daha önce yasa dışı yollardan Türkiye'ye girmesi nedeniyle sınır dışı edilerek ülkeye girmesi yasaklanan 22 yaşındaki Gürcistan uyruklu D.K, olduğunu tespit etti.

Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilen Z.Z. ile D.K, gözaltına alınarak Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Devamı


Valizde saklanarak Türkiyeye girmeye çalıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!