Vali'den engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

Güncelleme Tarihi:

Validen engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 18:00

Vali'den engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

Haberin Devamı

AYDIN Genç Efeler Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü'nün 3 oyuncusuna Valilik tarafından özel olarak yapılmış tekerlekli sandalye hediye edildi.

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından toplam 37 bin 500 liraya alınan 3 adet özel yapım tekerlekli sandalye, düzenlenen törenle Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından Aydın Genç Efeler Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü oyuncuları Berkay Uslu, Murat Doğan ve Eran Ünlü'ye teslim edildi. Vali Köşger sporculardan başarı beklediklerini belirtip, "Özellikle spor alanlarında faaliyet gösteren arkadaşlarımıza elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Tabii ki bunlar bizim tamamen özel sporcularımızdır. Bu arkadaşlarımızın daha özel bir desteğe ihtiyaçları vardı. Valiliğimiz bünyesindeki YİKOB, sporcuların bireysel özelliklerine uygun tekerlekli sandalye imal ettirdi. Bu oyunculardan Berkay Uslu hediye edilyen bu tekerlekli sandalye ile sadece kendi takı değil Milli Takım'da da oynayacak. Biz tüm sporcularımızdan başarı bekliyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diliyoruz" dedi.

Aydın Genç Efeler Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Gürel ise Vali Köşger'e destekleri nediniyle teşekkür edip, Pazar günü oynayacakları maçı izlemeye davet etti.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!