Vali Zorluoğlu, 3 bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Zorluoğlu, 3 bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 14:53

Vali Zorluoğlu, 3 bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Gürpınar ilçesinde düzenlenen ve 3 bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı. Vali Zorluoğlu, belediye'ye kayyum atamasıyla birlikte ilçenin çehresinin değiştiğini söyledi.

Gürpınar Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından ilçe meynanında 3 bin kişiye iftar yemeği verildi. İftar programına, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Müftüsü Nimetullah Arvas, kurum amirleri ve yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı. Zorluoğlu, iftara katılan vatandaşlarla cep telefon kamerasıyla selfie cekti.
Vali Zorluoğlu, kayyum atamasından sonra Gürpınar ilçesinin belediyecilik hizmetlerinde çağ atladığını belirterek," Gürpınar’ın eski halini sizler çok daha iyi bilirsiniz. 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde gerçekten Gürpınar’ın çehresi değişti. İnşallah bu sene yapacağımız ilave yatırımlarla gerek ilçe merkezinde, gerekse kırsalda halkımızı yeniden gerçek belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı,  ilçede güzel bir yatırıma imza atarak, 42 dükkan ve 42 iş yerinden oluşan 84 birimlik bir çarşı yaptırmış. Çarşının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Doğramacı ise,  iftar davetlerine iştirak eden ilçe halkına teşekkür ederek, ilçede en önemli çalışmalarını her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin inşasına yönelik sürdürdüklerini ifade etti. İftar programının ardından Vali Zorluoğlu ve beraberindeki yetkililer, ilçe merkezini gezerek vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!