Vali Yılmaz'dan esnaf ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmazdan esnaf ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 13:44

Vali Yılmaz'dan esnaf ziyareti

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, Yeni Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

Vali Şerif Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, onlarla sohbet etti ve meslekleriyle ilgili bilgi aldı.

Daha önce esnafla toplantıda bir araya geldiğini anlatan Vali Yılmaz, "Bugün dükkanları gezelim istedik. Daha önce Organize Sanayi'deki işletmelere ziyaretlerim oldu. Bugün de buraya gelelim istedik. Neticede iş yapan, istihdam alanı oluşturan herkesin yanında olmaya çalışıyoruz" dedi.

Yılmaz, "Sanayimizin içerisini ilk defa gezdim, kısa bir gezi de olsa sanayideki yapıyla ilgili, durumla ilgili yerinde görme fırsatı buldum. Bizim önceliğimiz görev yaptığımız yeri iyi tanımaktır. Çalıştığımız yeri bilmemiz lazım. Çünkü gördüğünüz, tanıdığınız zaman, verdiğiniz kararlarda isabet oranı daha yüksek oluyor. Bilmediğiniz, görmediğiniz başkasının referansı ile bir iş yaparsanız bazen isabet az oluyor. İstişare olması lazım ama kendinizin de görmenizde fayda var. Bu açıdan esnafımızı ziyaret ettik. Ekonomik yaşamı değerlendirme fırsatı bulduk, çünkü buralar piyasanın canlı olduğu yerler, bize fikir verecek, insanlarımızın ekonomik durumlarıyla ilgili verileri en sağlıklı şekilde görebileceğiniz yerler" diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan da Vali Yılmaz'ın esnafla bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!