Vali Yıldırım'dan ilçe ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Yıldırımdan ilçe ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 11:11

Vali Yıldırım'dan ilçe ziyaretleri

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Aziz Yıldırım, Kızılören, Evciler ve Dazkırı ilçelerini ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım, ilçeleri tanımak, buralarda yapılan çalışma ve faaliyetleri görmek, istek, talep ve ihtiyaçları dinlemek üzere yaptığı ziyaretler kapsamında Kızılören'e geldi. Kaymakam Furkan Duman, Belediye Başkanı Ali Erol, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, Emniyet Amiri vekili Fatih Aslan, İGM üyeleri muhtarlarla diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Furkan Duman'dan detaylı bilgi aldı.

Vali Aziz Yıldırım ardından Evciler'e geçti. İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yıldırım, Kaymakam Fatih Sayar, Belediye Başkanı Saim Özer, İlçe Jandarma Komutanı Barış Yalabık, İlçe Emniyet Amiri Lütfi Aker, İGM üyeleri, ilçe müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılandı. Kaymakam Sayar'ın makamına geçen Vali Yıldırım ve protokol üyeleri bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Sayar, Vali Yıldırım'a ilçede yetiştirilen tarım ürünleri, pazar payı, ürün yetiştirmede karşılaşılan sıkıntılar ve hayvancılık konusunda mevcut durum ve sıkıntılarla ilgili bilgi verildi.

Daha sonra Dazkırı'ya geçen Vali Yıldırım, Kaymakam Yavuz Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı İdris Koşar, İlçe Jandarma Komutanı Fedat Kazma, İlçe Emniyet Amiri vekili Lütfi Akar, İGM üyeleri, kurum müdürleriyle muhtarlar tarafından karşılandı. Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yıldırım, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Arslan'dan bilgiler aldı.

Vali Yıldırım, ziyaretlerinde kendisine aktarılan talep, istek ve önerilerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!