Vali ve Belediye Başkanı şehrin yenilenen giriş çıkış noktalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali ve Belediye Başkanı şehrin yenilenen giriş çıkış noktalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 16:34

Vali ve Belediye Başkanı şehrin yenilenen giriş çıkış noktalarını inceledi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) -  BÜYÜKŞEHİR Belediyesi şehrin girişlerini Kayseri’ye yakışır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin doğu girişinin ardından batı girişinde başlayan yol çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. Başkan Çelik çalışma alanlarında incelemede bulundu.

Şehrin giriş-çıkış noktalarını şehrin vitrini olarak gören Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in talimatıyla doğu girişinde yapılan yol çalışmalarının ardından batı girişinde başlayan çalışmalarda da ilk etap tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ağında bulunan Serbest Bölge’den Anbar Mahallesi’ne kadar olan yolun tamamlanan geliş istikametinde Vali Süleyman Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik incelemelerde bulundu. 

Yolun daha önceden sathi kaplama ve yaklaşık 25 yıllık olması nedeniyle yıpranmış bir yol olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Burası Kayseri’ye yakışmayan bir girişti. Doğu girişini daha önce gidiş ve geliş olarak bitirmiştik. Batı girişinde de kışa kadar yetiştirmek için acele ettik ve hava şartları iyi olunca geliş istikametini bitirdik. Şimdi dönüş istikametini bitirmeyi hedefliyoruz. Burada öncelikle yolun altyapısını kuvvetlendiriyoruz. Üstüne taş mastik dediğimiz modifiye asfaltı seriyoruz. Burada ayrıca bordür çalışmasını yeni uygulamamız Continuous Form denilen Sürekli Form ile yaptık” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!