Vali Varol vatandaşların sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Varol vatandaşların sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 15:22

Vali Varol vatandaşların sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valiliği tarafından her ay düzenlenen halk günü toplantısına Vali Osman Varol başkanlık etti.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürlerinin de katıldığı toplantıda Vali Osman Varol vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Amasya Valisi Osman Varol, “Burada çalıştığım süre içerisinde halk toplantılarında bir araya geleceğiz. Ayrıca sizlerin başka dertleriniz ve sıkıntılarınız olursa sizlerle görüşmeye gayret edeceğiz. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek, hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Toplantıda Vali Varol’a sorunlarını anlatan vatandaşlar, çeşitli konuların çözümü noktasında destek istediler. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Osman Varol, ilgili kurum amirlerine talimatlar vererek, problemlerin çözümünün sağlanmasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi. Gelecek ay düzenlenecek olan Halk Günü Toplantısı 5 Aralık Salı Günü saat 10:00’da Vali Osman Varol’un başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!