Vali Varol, turizm işletmecileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Varol, turizm işletmecileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:48

Vali Varol, turizm işletmecileriyle buluştu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valisi Osman Varol, 2017 Yılı 2’nci Ekonomik Toplantısı kapsamında turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Amasya Merkez Hatuniye Mahallesinde hizmet veren özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Murat Kırlangıç, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Hakan Karaman, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Muhammer Akgün ve Hatuniye Mahallesinde hizmet veren turizm işletmecileri katıldı. Toplantıda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç bir konuşma yaptı.

Amasya Valisi Osman Varol ise, “İlimiz turizmde belirli bir noktaya geldi, bir turizm kültürü, tecrübesi oluştu ama değişen dünya koşullarına ayak uydurmak için faz değişikliğine gidilmeli ve katma değer yaratılmalıdır. Turizm konusunda hazırladığımız çeşitli projeler var. Bunları öncelik sırasına göre hayata geçireceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Varol, turizm işletmecilerinin sorunları ve talepleri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Sorun ve talepleri dinleyen Vali Varol, çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!