Vali Varol, muhtarların sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Varol, muhtarların sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 12:30

Vali Varol, muhtarların sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valisi Osman Varol, merkeze bağlı Boğa Köyü'nde, 25 köyün muhtarlarıyla bir araya geldi.

Amasya'nın merkeze bağlı Boğa Köyü'nde 25 muhtarın katıldığı toplantıya Vali Osman Varol başkanlık etti. Köye gelişinde muhtarlar ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Varol, daha sonra toplantı yerine geçti.  Amasya Valisi Osman Varol, “Amacımız muhtarlarımızla tanışmak, kaynaşmak, köylerle ilgili sorunları, talepleri, görüş ve önerileri varsa onları almaktır. Netice olarak amacımız köylerimize yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmektir. Muhtarlarımız köyleriyle ilgili talep ve sorunlarını dile getirebilir. Bu sorunların çözümü noktasında tartışıp, gereken ne ise yapacağız. Amacımız köylerimize yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmektir. Bu toplantının Boğa köyü ve Amasya’mız adına güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Vali Varol’un konuşmasının ardından köylerin yol, içme suyu, alt yapı, sulama göletleri gibi çeşitli konulardaki eksiklikleri muhtarlar tarafından dile getirildi. Köy muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Varol, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!