Vali Ustaoğlu, engellilerle kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Ustaoğlu, engellilerle kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 12:31

Vali Ustaoğlu, engellilerle kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Valisi İsmail Ustaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün organizasyonuyla verilen kahvaltıda, engellilerle bir araya geldi.

Kahvaltıya, Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İsmetullah Altun, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelliler katıldı. Beraber kahvaltı yaptığı rehabilitasyon merkezindeki engellilerle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Vali Ustaoğlu, engelli vatandaşların devletin şefkatine ve merhametine daha fazla ihtiyacı olduklarını belirtti.Vali Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Devletimizin emaneti olarak gördüğümüz bu kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesi, mutlu ve huzurlu olması, bizim en önemli önceliğimiz. Her birinin geriye dönük bir sürü hikayeleri var. Onları burada misafir ederek, böyle güzel bir atmosferde onların moral ve motivasyonu üst düzey tutma adına bugün Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzün organizasyonu ile bu tarihi mekanda bir araya geldik. Allah devletimize zeval vermesin. Ülkemizin geçirmiş olduğu bu kritik süreçte her birimizin üzerine düşen en önemli görevlerden biri moral ve motivasyondur. Dualarımızla şu an Afrin’de mücadele veren kahramanlarımıza en büyük moral ve desteği vermemiz gerekiyor. Burada 6 ay önce misafirimiz olan devletin şefkatli ve merhametine, en fazla ihtiyacı olan engelli kardeşlerimizi faaliyette giren engelsiz yaşam merkezinde onlara devletin himayesinde bakıyoruz. Kış olması nedeniyle çok fazla sosyal faaliyet yapamadık. Ama, artık baharla önümüzdeki süreçte böyle sosyal faaliyetlerle yüzlerini güldürmeye çalışacağız. Morallerinin üst düzeyde olmasını sağlayacağız."
Kahvaltı programı, engellilerin,Vali Ustaoğlu'na şarkı söyleyip, şiirler okumaları ile son buldu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!