Vali Tutulmaz'dan muhtarlara uyarı

Güncelleme Tarihi:

Vali Tutulmazdan muhtarlara uyarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 10:28

Vali Tutulmaz'dan muhtarlara uyarı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA)  - AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Emirdağ ilçesini ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Vali Tutulmaz, özellikle düğünlerde silah sıkanları güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.
Vali Mustafa Tutulmaz, Emirdağ ilçesini ziyaret etti. Vali Tutulmaz'ın köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda Kaymakam Hüseyin Sayın, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, il müdürleri, ilçe müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini söyleyen Vali Tutulmaz, "Bu toplantılara hem mahalle muhtarlarımız hem köy muhtarlarımızla köylerimizi ve taşrayı birinci dereceden ilgilendiren il ve ilçe müdürlerimiz katılıyor. Bir taraftan söyleyeceklerimizi söylüyoruz, bir taraftan da sizlerin talepleri oluyor. Burada bize iletilen sorunlardan çözebildiklerimizi çözmeye çalışıyoruz, çözemediklerimizin notunu alıyor ve il düzeyinde bunları çözmeye çalışıyoruz. İl düzeyinde de çözemediğimiz problemler varsa bunları ilgili bakanlıklara ulaştırıyoruz. Bugün de sizlerden gelecek istek ve talepleri almak için bir aradayız" dedi.
Düğünlerde eğlence maksatlı silah sıkılması konusunda muhtarları uyaran Vali Tutulmaz, "Düğünlerde eğlence maksatlı silah sıkılması kesinlikle kanuna aykırıdır. Emniyet güçlerimiz bu konuyu kararlı bir şekilde takip edecek, muhtarlar olarak sizler de bu işi takip edeceksiniz. Eğlence amaçlı silah sıkarak suç işleyenler konusunda daha hassas olmamız gerekiyor. Emniyet güçlerimizle birlikte istihbarat ağırlıklı çalışmalarımızı artırdık. Bizzat kendim de bu olayın takipçisiyim. Kamu kurumlarınca da gerekenler yapılmadığı takdirde hiç çekinmeden bana da ulaşabilirsiniz. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda da emniyet güçlerimize yardımcı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Vali Mustafa Tutulmaz'ın konuşmasının ardından muhtarlar taleplerini dile getirdi. Vali Tutulmaz tüm taleplerin titizlikle not alındığını belirtirken, ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!