Vali Tutulmaz'dan 30 Ağustos mesajı

Güncelleme Tarihi:

Vali Tutulmazdan 30 Ağustos mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 16:06

Vali Tutulmaz'dan 30 Ağustos mesajı

Haberin Devamı

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Mustafa Tutulmaz mesajından 96 yıl önce büyük bir zafer kazanıldığını söyledi. Vali Tutulmaz, Kurtuluş Savaşı'nın Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu vurguladı. Tutulmaz, mesajında şunları kaydetti:

"Türk Milleti 30 Ağustos zaferiyle ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı zor koşullara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içerisinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu milli mücadele sonucunda kazanılan bağımsızlık milletimiz tarafından milli birlik ve beraberlik anlayışından asla taviz verilmeden ilelebet korunacaktır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakârlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!