Vali Tuna’dan Viranşehir ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Tuna’dan Viranşehir ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:16

Vali Tuna’dan Viranşehir ziyareti

Haberin Devamı





VİRANŞEHİR (Şanlıurfa), (DHA)-ŞANLIURFA Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir Kaymakamlığı ile İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir Kaymakamlığı ile Viranşehir Belediyesini ziyaret etti. Vali Tuna, Kaymakamlık binasında Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık, Halaf Kete ve ilçedeki kurum amirleriyle Viranşehir’in genel durumu hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından Viranşehir Belediyesine geçen Vali Tuna, belediye tarafından ilçede verilen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.



Önceliğin Viranşehir halkına en iyi hizmetin götürülmesi olduğunu ifade eden Vali Tuna, “Viranşehir’in en ücra köşesine varana kadar mahallelerimize götürülecek hizmetler çok önemlidir. Eşit ve adil bir şekilde bize verilen kaynakları iyi kullanarak bu hizmetleri yapmaya çalışacağız. İlçe kaymakamımız kendisine emanet edilen görevi yürütüyor. Bu makama gelip de bu görevi hakkıyla yapmayanlar, bunu başka emellere alet edenler bunun karşılığını yine yasalar önünde görüyorlar. Ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte ülkemizin düzenini bozmaya çalışanlara insanımız da pirim vermemektedir. Bundan sonra da dost düşman görsün ki bu makamlar bu tarz hesaplara alet olmayacaktır. İnsanlar sadece yaptıkları hizmetle vatandaşın karşısına çıkacaklar. O hizmetin sonrasında iyi yapıp yapmadığına göre değerlendirilip ona göre karşılık görecekler. Demokratik sistem neyi gerektiriyorsa o şekilde olacak” dedi.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!