Vali Tuna’dan, Ceylanpınar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Tuna’dan, Ceylanpınara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 16:21

Vali Tuna’dan, Ceylanpınar'a ziyaret

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA) - ŞANLIURFA Valisi Güngör Azim Tuna, Suriye sınırına komşu olan Ceylanpınar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ile birlikte Suriye sınırına komşu olan Ceylanpınar ilçesini ziyaret etti. Vali Tuna, ziyaretine ilk olarak Ceylanpınar Kaymakamlığından başladı. Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Tuna, Kaymakam Ahmet Kartepe’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret eden Vali Tuna, daha sonra İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Suriye Sınırında alınan önlemlerle ilgili İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Uzun’dan bilgi alan Vali Tuna, sınır güvenliğine önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Yardıma muhtaç ülke var insanlar var bunlara elimizden geldiği kadar el uzatmaya çalışıyoruz. Suriyeli kardeşlerimize hiç kimsenin yapmadığı ve yapamayacağı yardım eli uzattık. Bu yardım elinin önemli bir kısmı Şanlıurfa’da gerçekleşti. Ceylanpınar’da bir çadır kentimiz var burada da yine binlerce misafiri ağırlıyoruz. Burada ilçe belediyemize teşekkür ediyorum. En önemlisi burası sınırın sıfır noktasında bulunan bir ilçedir. İlçe sınırda, sınır güvenliği aslında sadece Ceylanpınar’ın güvenliği sağlanmıyor, Şanlıurfa’nın ve bütün Türkiye’nin güvenliği burada bu sınırdan sağlanıyor. Burada görev yapan bütün huduttaki askeri personeline teşekkür ediyorum. Her zaman dualarımız onlarla birliktedir. Hepsi görevinin bilincinde olan insanlardır. Türkiye artık eski Türkiye değil, sınırlarımız daha iyi müdafaa ediliyor. Güvenlik görevlilerimiz terörle mücadele konusunda üstüne düşen görevi en işi şekilde yapıyor."

Vali Tuna, daha sonra Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Ahmet Kurt’a bisiklet hediye etti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!