Vali Topaca, Yenimahalle Belediyesi'nin yatırımlarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Topaca, Yenimahalle Belediyesinin yatırımlarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 11:33

Vali Topaca, Yenimahalle Belediyesi'nin yatırımlarını inceledi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Valisi Ercan Topaca, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret ederek belediyenin yatırımlarını inceledi.

Ankara Valisi Ercan Topaca, Yenimahalle Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Yaşar, altyapı ve üstyapı hizmetleri, kentsel dönüşüm faaliyetleri, tamamlanan ve yapımı devam eden sosyal sorumluluk projelerini Topaca'ya anlattı. Yamaçevler projesi ile Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi projelerinin minyatürleri üzerinden Topaca’ya bilgi veren Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik.  67 hektarlık alanda, 5 bin 200 kişinin yaşamını sürdürdüğü mevcut bin 500 gecekondunun etap etap yıkımını yaparak bölgede modern binaları yükselteceğiz" dedi.

'İNŞAATTA SONA GELİNDİ'

Topaca’ya Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi’ni de minyatürü üzerinden gösteren Başkan Yaşar, "Yaklaşık 28 bin metrekare kapalı alana sahip olan tesisimiz haftanın 7 günü vatandaşlara hizmet verecek. Tesiste, bay ve bayan yüzme havuzu, Türk hamamı, düğün salonları, gezi alanları, taziye evi, kafeteryalar ve tiyatro, konser, seminer gibi etkinlikler için çok amaçlı salon, gençlik merkezi, etüt merkezi ve anaokulu bulunuyor. İnşaatta sona gelindi. İnşallah tesisimizi Eylül’de açacağız" diye konuştu.

Çalışmalarında Yaşar’a başarılar dileyen Ercan Topaca ise, "Halka dokunan projelere destek olmaya hazırız. Yatırımlarınızın vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!