Vali Su, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Su, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 12:30

Vali Su, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Valisi Ali İhsan Su ile eşi Zeliha Su, şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına ev sahipliği yaptı.
Çok sayıda şehit yakını ve gazi ile ailelerinin ağırlandığı programa, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve il protokolü üyeleri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve yemek duası ile devam eden programda Vali Su ve eşi, masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Su, "Sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duyguları ile yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığına bir aydır. Bu birlik ve beraberliğin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, hürriyetimizin ve vatanımızın bekası için sizlerin çok değerli evlatları, kardeşleri ve eşleri şehit, bir kısım arkadaşlarımız ise gazi oldu. Bu vatan, bu ülke, bu millet ve mukaddesatımız uğruna hayatlarını seve seve verdiler. Aziz şehitlerimizin çok değerli yakınları ve kahraman gazilerimiz bizim her zaman baş tacımızdır, sizlere her zaman minnet borçluyuz. Her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. Program, yapılan sohbetlerin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!