Vali Su, muhtarları dinleyip, vatandaşlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Su, muhtarları dinleyip, vatandaşlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 16:34

Vali Su, muhtarları dinleyip, vatandaşlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Valisi Ali İhsan Su, Erdemli ilçesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Erdemli ilçesine giden Vali Su,  Belediye Kültür Merkezi’nde Kaymakam Avni Kula ile Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Burada söz alan Vali Su, ilçede mahallerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarlarının dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini söyledi.
Vali Su’nun konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı’nın da Şehir Hastaneleri Mobil Uygulaması hakkında muhtarlara bilgi verdi.
Toplantının sonunda muhtarlar sorunlarını dile getirmesinin andından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan bir kahvehaneye geçen Vali Su, burada Kaymakam Kula ile Başkan Tollu’nun da eşliğinde vatandaşlarla buluştu. Burada konuşan Vali Su, muhtarlarla bir araya geldikten sonra, sorun ve taleplerini hem ilk ağızdan dinlemek, hem de sohbet etmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade etti. Vali Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlara daha iyi hizmet için 7 gün 24 saat boyunca görevinin başında olduğunu bir kez daha dile getirdi.
Konuşmasının devamında Şehir Hastanesi’nde verilen hizmetler ile Türkiye’de ilk kez Mersin’de hizmete sunulan ‘Şehir Hastaneleri Mobil Uygulaması’nı vatandaşlara anlatan Vali Su, Erdemli’de yapılacak olan yatırımlar ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.
Vali Su, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, bir süre daha sohbet etmesinin ardından Erdemli ilçesinden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!