Vali Su, Akdeniz ilçe muhtarlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Su, Akdeniz ilçe muhtarlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 14:06

Vali Su, Akdeniz ilçe muhtarlarıyla buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Vali Ali İhsan Su, ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında merkez Akdeniz ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Akdeniz Belediyesi Adanalıoğlu Çok Amaçlı Mahalle Evi’nde Vali Su Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Süleyman Deniz ve Mahmut Halal’ın yanı sıra Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, bölge ve il müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Akdeniz İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Su, vatandaşların teveccühüyle göreve gelen muhtarların sorunlarını dinlemek ve daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu tür toplantıların her seferinde farklı bir ilçede gerçekleştirildiğini söyledi. Vali Su, ilçedeki mahallerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini de sözlerine ekledi.
Mahallelerin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin masaya yatırılmasının ardından Vali Su yaptığı kapanış konuşmasında, Mersin’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlara hizmet etmek amacıyla görevi başında olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!