Vali Şıldak muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Şıldak muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 16:20

Vali Şıldak muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Hasan Şıldak, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali Hasan Şıldak, İl Özel İdaresi meclis salonunda köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, ilgili bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de hazır bulundu.
Vali Hasan Şıldak, "Bizler çalışma sistemimiz ve yönetim anlayışı olarak her zaman aktif, devletimizin bize verdiği yetkileri görev alanımız içerisinde sonuna kadar kullanarak, Burdur'da hızlı ve verimli bir çalışma dönemi yaşamayı istiyoruz. Burada tabii muhtarlarımızın bu çalışmada çok önemli rolü olacaktır. Muhtarlarımız köylerimizin yöneticileri, mahallelerimizin de temsilcileridir. Vatandaşla bizim aramızda bir köprüdür. Bu manada muhtarlarımızla yakın bir çalışma ve iş birliği içerisinde olacağız. Gerek genel bütçemiz, gerekse özel idare bütçemiz ve Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz vasıtasıyla köylerimizin alt yapısı başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılamak noktasında adeta seferberlik ilan edeceğiz" dedi.
Konuşmasının ardından muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Vali Hasan Şıldak, mahalle ve köylerle ilgili yapılan isteklerin en kısa zamanda incelenip, değerlendirilerek ihtiyaçların giderilmesi yönünde adımların atılacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!