Vali Öz’den Anlamlı İftar

Güncelleme Tarihi:

Vali Öz’den Anlamlı İftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2015 14:58

TRABZON VALİSİ ABDİL CELİL ÖZ VE EŞİ RUKİYE ÖZ, RAMAZAN’IN İLK İFTAR YEMEĞİNİ HUZUREVİ SAKİNLERİNE, YURTLARDA KALAN ÇOCUKLARA, GÖNÜL ELÇİLERİNE, KORUYUCU AİLELERE VE ŞEHİT YAKINLARINA VERDİ.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Ramazan’ın ilk iftar yemeğini huzurevi sakinlerine, yurtlarda kalan çocuklara, gönül elçilerine, koruyucu ailelere ve şehit yakınlarına verdi.
Bir otelde gerçekleştirilen yemeğe Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Müftüsü Keramettin Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Vali Öz, “Bugün istedik ki toplumumuzun tüm kesiminden insanlarla bir arada olalım ve Ramazan’ın güzelliğini hep birlikte yaşayalım. Çünkü bu tür sofralarımızın varlığı toplumumuzun bütünlüğünü ve birlikteliğini daha da kuvvetlendiriyor. Biz bu güzellikler ve birlikteliklerle güçlü bir Türkiye Cumhuriyetiyiz. Birlik ve beraberliğin önemini; çevremizdeki ülkelerde yaşanan huzursuzlukları, yurtsuz, evsiz, yuvasız ve memleketsiz kalan insanları gördüğümüz zaman daha iyi anlıyoruz. Bu yüzden bağımsız olarak yaşamamızın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Allah; birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ramazan ayı vesilesiyle bütün İslam coğrafyasındaki zulümlerin son bulmasını, yerine barış ve kardeşliğin egemen olmasını diliyorum” dedi.
Masaları gezerek misafirleriyle sohbet eden Vali Öz ve eşi Rukiye Öz, programın ardından misafir ailelerin çocuklarına oyuncak hediye ederek onları uğurladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!