Vali, muhtarların sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali, muhtarların sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 14:49

Vali, muhtarların sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) – ADIYAMAN Valisi Abdullah Erin, Merkez Köy Muhtarlarını ziyaret ederek, kırsal kesimin problemlerini dinledi.



Vali Abdullah Erin'in ziyaretine Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, İl jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Kamu kurum ve kuruluşların amirleri eşlik etti.



Vali Abdullah Erin ve kurum amirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Şevket Alagöz,"Sayın Valimiz Abdullah Erin, Adıyaman’da göreve başladığı günden beri yoğun bir çalışma temposu uygulayarak, gecesini gündüze katıp, en ücra köyleri dahi ziyaret edip problemlerini ve varsa sıkıntılarını çözmek için yoğun gayret sarf etmektedir.Kırsal kesimin sorunlarının çözümü noktasında gösterdiği üstün performanstan dolayı kendilerine köy muhtarları olarak teşekkür ediyoruz"dedi.



Köy muhtarlarıyla bir araya gelerek kırsal kesime yönelik yapılması beklenen çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Vali Abdullah Erin ise,"Demokrasinin mihenk taşını oluşturan muhtarlarımız aynı zamanda görev yaptıkları yerlerde Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil etmektedir. Muhtarlarımız sayesinde kırsal kesimdeki tüm olumlu ve olumsuz gelişmelerden haberdar oluyoruz. Bizler devletin temsilcileri olarak kırsal kesimin sorunlarının çözümü noktasında yoğun gayret sarf ediyoruz. İl Özel İdaresi, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma projesi olan KÖYDES Projeleri kapsamında bugüne kadar kırsal kesime yönelik çok önemli yatırımların yapıldığını görüyoruz. Köylerimizin daha yaşanılabilir bir hale getirmek amacıyla Hükümetimiz tarafından köylerimizin alt ve üst yapı sorunlarının çözümü için bu yıl ilimize 25 Milyon TL’lik bir ödenek sağlanmıştır"dedi.



Gerçekleşen ziyarette köy muhtarları kırsal kesimde karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları kurum amirlerine yönelterek problemlerini dile getirdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!