Vali Küçük Muharip Gazileri Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Küçük Muharip Gazileri Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 19:58

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’la birlikte derneği ziyaret eden Vali İzzettin Küçük’ü gaziler, dernek girişinde karşılandı. Bu sene 100. Yılı kutlanacak olan 18 Mart Çanakkale Zaferi öncesi ziyaret ettiği dernekte konuşan Vali Küçük: “18 Mart yaklaşıyor, bu vesileyle önce ben gelip sizleri ziyaret etmek istedim. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Allah sizlere sağlık versin, şehitlerimize de Allah rahmet etsin” dedi. Dernekteki gazilerle de sohbet eden Vali İzzettin Küçük; derneğin genel durumu hakkında Başkan Hasan Aslan’dan bilgi aldı. Ardından Vali İzzettin Küçük’e derneklerinin minyatür sancağını hediye eden Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali İzzettin Küçük’e ve Fevzi Demirkol’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Vali İzzettin Küçük ve Başkan Demirkol, derneğin şeref defterini imzaladıktan sonra dernekten ayrıldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!