Vali Kaymak’tan İlkadım’a övgü

Güncelleme Tarihi:

Vali Kaymak’tan İlkadım’a övgü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 15:48

Vali Kaymak’tan İlkadım’a övgü

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Valisi Osman Kaymak,  yerinde inceleyip gördüğü  yatırımlar, projeler ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan  Tok’a ilçeye kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı belediye hizmet binasında ağırladı. Tok, Belediyeyi ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak’ı İlkadım hizmet binası girişinde karşıladı.
Hizmet binasının giriş katında bulunan  İletişim Merkezi’nin bayan personelleri tarafından çiçekle karşılanan Vali Osman Kaymak’a  İLKİM’in (İlkadım İletişim Merkezi) çalışması ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.  Vali Kaymak,  bir süre sohbet ettiği iletişim merkezi çalışanlarına  başarı dileklerini sunarak teşekkür etti.
Yapılan iletişim merkezi ziyaretinin ardından Başkanlık odasına geçişinde Vali Kaymak’a Başkan Tok, hizmet binasının katlarında sergilenen Karadeniz’in en büyük Camii ve Külliyesi, Samsun’un en çok beğenilen Derebahçe Sosyal Tesisi, Belediye Yeni Hizmet Binası’nın maketleri üzerinden projenin detayları hakkında bilgiler verdi.  Daha sonra, Başkanlık Makamına geçen  Başkan Erdoğan Tok,  Belediyenin ana hatları ile birlikte, tamamlanan, devam etmekte olan ve yapılacak olan projeler hakkında Vali Osman Kaymak’a ayrıntılı bir sunum yaptı. 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye hizmet binasında ağırladığı Samsun Valisi Osman Kaymak ile birlikte,  hizmete açılan yapımı devam eden, inşasına başlanacak yeni projeleri yerinde gezdi.  Kentin en beğenilen tesisi olan Derebahçe Sosyal Tesislerine yapılan ziyaretten sonra sırasıyla Koşu Yolu Parkuru, Derebahçe Futbol ve Halı Sahaları, Ulugazi TOKİ Konutları önünde inşa edilen Belediye Yeni Hizmet Binası, belediye’nin eski fen işleri şantiyesine yapılan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Karadeniz’in en büyük Cami ve Külliyesi, 15 Temmuz Millet Yolu, Ihlamur Kafe ve Restorant ve Türk İslam Sanatları Merkezi’ne yapıldı.

Vali Kaymak yerinde görerek tek tek incelediği proje, yatırım ve hizmetlerden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ederek projelere tam not verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!