Vali Karaloğlu'nun kızı kitabını imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlunun kızı kitabını imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 15:42

Vali Karaloğlu'nun kızı kitabını imzaladı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaooğlu'nun kızı 14 yaşındaki Meralsu Karaloğlu, 'Zamanın Efendileri Diriliş' adlı bilim-kurgu tarzındaki kitabını 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nda imzaladı.

Profil Kitap Yayınevi'nden çıkan kitabını imzalayan Meralsu Karaloğlu'na genç okurlar yoğun ilgi gösterdi. İmza için bekleyen kalabalığı gören Meralsu Karaloğlu, heyecanlı anlar yaşadı. Genç yazarı yakınları ve kitapevi görevlileri "Sakin ol, heyecan yapacak bir şey yok" diyerek rahatlatmaya çalıştı.

Standında okurları "Hoş geldiniz" diyerek karşılayan ve kitabını imzalayan Meralsu Karaloğlu, 'Zamanın Efendileri Diriliş' adlı kitabının bir serinin ilk kitabı olduğunu söyledi. Meralsu Karaloğlu, devam kitabını yazmaya başladığını, macera dolu kitabının isminin ise 'Zamanın Efendileri Evden Uzak' olacağını kaydetti.

Meralsu Karaloğlu, 12 çocuk karakterin yer aldığı kitabında kendine ait özelliklerin bulunduğunu da belirtti. Kapak ve iç sayfalarda yer alan sembollerle de dikkati çeken kitabının kapak tasarımını bir arkadaşıyla hazırladığına değinen Karaloğlu, "Semboller, çocukların kendi sembolleri. Oda kapılarının ve kıyafetlerinin üzerindeki semboller" dedi.

Meralsu Karaloğlu, yarın da saat 13.00'de Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda kitabını imzalayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!