Vali Karaloğlu milli takımı kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlu milli takımı kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 10:59

Vali Karaloğlu milli takımı kabul etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İngiltere ile Antalya'da oynayacağı maçın hazırlıklarını Manavgat'ta sürdüren Türkiye işitme Engelliler Futbol Milli Takımı 29 Ekim'de Antalya'da İngiltere ile karşılaşacak. Milli takım, maçta seyirci desteği için Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

MİLLİ TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

Milli takımın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, "Milli takımlarımızın Olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil etmesi ve başarı getirmesi çok gurur vericidir. Hem Avrupa hem Dünya hem de Olimpiyat Şampiyonu olan takımımızı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

29 Ekim'de İngiltere ile oynayacakları maçta Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla millilerin galibiyet getireceğine inandığını belirten Vali Karaloğlu, "İnşallah ücretsiz olarak giriş yapılacak bu maçta Antalyalı vatandaşlarımız da 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nu doldurarak bu coşkuya ortak olacak. Ben de ilin Valisi olarak sizin yanınızdayım" dedi.

2015 yılında Almanya'da Avrupa Şampiyonu, 2016 yılında İtalya'da Dünya Şampiyonu ve 2017 yılında Samsun'da Olimpiyat Şampiyonu olduklarını belirten Milli futbolcular, 2019 Avrupa Şampiyonası'nda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!