Vali Karahan Babadağ'ı inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Karahan Babadağı inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 10:37

Vali Karahan Babadağ'ı inceledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Hasan Karahan, Babadağ İlçesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Kamu kurum ve kuruluşlarını inceleyen Vali Karahan, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Denizli Valisi Hasan Karahan, ilk olarak Babadağ Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Vali Karahan, Kaymakam Tevfik Kumbasar'dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesini ziyaret eden Vali Karahan, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi. Okulun laboratuvar ve kütüphanesinde de incelemelerde bulunan Vali Karahan, BASİAD Öğrenci yurdunda da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Babadağ Toplum Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan, görevli sağlık görevlilerinden ilçedeki yapılan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Babadağ Belediyesi'ne de konuk olan Vali Karahan'a, AK Partili Belediye Başkanı Selim Demirezen, ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan, ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi, esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu. Vali Karahan, son olarak Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada yaşlılarla bir araya gelerek onlarla tek tek ilgilenen Vali Karahan, ziyaretin sona ermesinin ardından ilçeden ayrıldı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!