Vali Kalkancı, resepsiyonda bağlama çaldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Kalkancı, resepsiyonda bağlama çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 10:59

Vali Kalkancı, resepsiyonda bağlama çaldı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Cumhuriyet Resepsiyonu'nda öğrencilerin konserine bağlama çalarak eşlik etti.
Adıyaman Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı’nın ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu'na Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar ve eşi Fatma Kulalar, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ferdi Tatlı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, askeri personel, şehit aileleri ve gaziler, köy ve mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile kanaat önderleri katıldı.
Resepsiyona ev sahipliği yapan Vali Nurullah Naci Kalkancı, eşi Yasemin Kalkancı ile birlikte konuklarını kapıda karşılayarak, tek tek tokalaşıp, bir süre sohbet etti. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından verilen konsere Vali Kalkancı, bağlamayı çalarak söyledikleri türkülere eşlik etti. Program sonunda resepsiyona katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!