Vali Kalkancı, muhtarların sorunlarını dinledi 

Güncelleme Tarihi:

Vali Kalkancı, muhtarların sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 11:08

Vali Kalkancı, muhtarların sorunlarını dinledi 

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Valisi Nurullah Naci Kalkancı, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Adem Kaya, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Kamu Kurum ve Kuruluşların Amirleri, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda Adıyaman'daki güvenlik ve asayiş konuları ele alınarak istek ve talepler dinlenildi. Gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları, mahallelerinde karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları kurum amirlerine doğrudan ileterek çözüm yolları arandı. Kurum müdürleri, mahalle muhtarlarının dile getirdiği sorunları tek tek not aldı. Kurum müdürleri tarafından notların alınarak taleplerin yerine getirilmesi konusunda Vali Kalkancı, muhtarların aktardığı sorun ve taleplerin çözümü noktasında kendisinin de bizzat konunun takipçisi olacağını belirtti.
Toplantıda özellikle uyuşturucu ile mücadele konusuna değinen Vali Nurullah Naci Kalkancı," Uyuşturucu ile mücadele hususunu sadece emniyet ve asayiş olarak düşünmeyeceğiz. Güvenlik güçlerimiz uyuşturucu ile mücadele konusunda elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu müptelasında korumak için toplumun her kesimine ve özellikle de mahalle muhtarlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi amacıyla bu son derece önemli bir konudur. Devletimizin bütün kurumları geleceğimiz olan gençlerin uyuşturucu ve diğer zararlı maddelere bulaşmaması için el birliği ve gönül birliği halindedir. Muhtarlarımız devletin temsilcisi olarak taşıdığı sorumluluk ile devletimizin mahallelerde ki gözü kulağıdır. Mahallelerinizde ki sorunları, eksiklikleri, mahalle sakinlerinin taleplerini bizlere bildirmek ve çözüm aramak sizin en temel görevlerinizdendir. Bizlerde sizlerin bizlere ilettiği sorun ve talepleri imkânlarımızın el verdiği ölçüde yerine getirmeye çalışacağız" dedi.
Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Vali Nurullah Naci Kalkancı, Mahalle Muhtarlarının dile getirdiği talepleri tek tek not aldırarak, bu sorunları inceleyeceklerini ve imkanların el verdiği ölçüde sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!