Vali Kahraman; “Erzincan 15 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını Ağırlayacak”

Güncelleme Tarihi:

Vali Kahraman; “Erzincan 15 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını Ağırlayacak”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 16:58

VALİ KAHRAMAN; “ERZİNCAN 15 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANINI AĞIRLAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Erzincan’a geliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzincan’a olan ziyaret programına ilişkin açıklamada bulunan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman; “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılışlarda bulunmak ve hemşerilerimizle kucaklaşmak üzere ilimize geliyor.
15 Mayıs 2015 Cuma günü İlimize gelecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Erzincan halkının misafirperverliğini Cumhurbaşkanımıza göstermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Erzincanlılar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize yapacağı ziyaretin heyecanını yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti bizim için son derece önemlidir. Ziyaret halkımız ve bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Erzincanlı Hemşerilerimin ziyarette, Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacaklarına, gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerine inancım tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti Erzincan için çok büyük bir avantajdır.
Ziyarette ilimizin, sorunlarını ve sıkıntılarını, ülkemizin en yüksek makamına arz edeceğiz. Biz Erzincan’ı ne kadar doğru anlatabilirsek gelecekte daha çok hizmet alacağımıza inanıyorum. Çünkü çok büyük potansiyellerimiz var. İşte bunları bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. 15 Mayıs Cuma günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanımız ilk olarak Valiliğimizi ziyaret edecek olup; saat 18.00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreninin ardından 3.Ordu Komutanlığı ve Erzincan Belediye Başkanlığını ziyaret edecektir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mayıs Cuma Günü saat 18.00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceği toplu açılış törenine tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!