Vali Işın'ın eşi, KOAH'lı baba ve oğlunu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Işının eşi, KOAHlı baba ve oğlunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:23

Haberin Devamı

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığından (KOAH) muzdarip baba ve oğlunu evlerinde ziyaret etti.

Tuba Işın, Kazım Karabekir Mahallesinde ikamet eden Yıldız ailesini ziyaret ederek, KOAH'lı baba Ali Yıldız ile oğlu Mahmut Yıldız'ın sorun ve istekleriyle ilgilendi.

KOAH nedeniyle babası ile sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Mahmut Yıldız, babasının günün büyük bir bölümünde oksijen tüpüne bağlı olarak yaşadığını ve kendi hastalığının da yüzde 90'a ulaştığını anlattı.

Devletin her konuda kendilerine yardım ettiğini ancak oksijen tüpü masraflarını karşılayamadıklarını dile getiren Yıldız, "Babam ve ben engelli maaşı alıyoruz. Evde bakım maaşı ve diğer yardımlardan da yararlanıyoruz. Allah devletimizden razı olsun ancak oksijen tüpü masrafını karşılayamıyoruz. Elektrikli bir solunum cihazı olursa bizim için daha faydalı olacak. dedi.

Haberin Devamı

Işın, KOAH'tan muzdarip baba ve oğlun ihtiyaç duyduğu elektrikli solunum cihazı konusunda yardımcı olma sözü vererek, "Çok şükür devletimiz sosyal bir devlet. Bizim de Sayın Valimizle burada yapmaya çalıştığımız, vatandaşlarla birebir görüşmek, onların gelmelerini beklemeden kendilerine gitmek ve devletimizin sağladığı bu hizmetleri size ulaştırmaktır. Allah size şifa versin." diye konuşku.

Tuba Işın, ziyareti sırasında çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!