Vali Işık, İl koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık, İl koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 19:30

Vali Işık, İl koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valisi Salih Işık, 2017 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık yaptı. 

Amasya’da 2017 yılının 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Salih Işık başkanlığında yapıldı. Vali Işık, kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak hizmete dönüştürmeyi amaçladıklarını ifade ederek, sözü kurumlarının yatırım faaliyetlerini aktaracak olan il müdürlerine verdi. Toplantıda daha sonra kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri yaptıkları yatırım çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. 2016 yılı yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda Amasya’da Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ait yatırım proje sayısı toplamı 822 adet olduğu belirtildi. 822 adet projeden, 645’inin tamamlandığı, 116’sın da çalışmaların devam ettiği, 30’unun ihale aşamasında olduğu dile getirildi.

Toplantıya Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Orbay, Vali Yardımcısı Turgay İlhan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurumlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!